Kad direktorice preuzmu kontrolu

 

Nakon što se napravi dobar posao i postignu vrhunski rezultati, vrijeme je za odmor i opuštanje, a upravo toga svjestan je Petar Dragić. On je, naime, veliki pobornik team buildinga pa ga nerijetko možete zateći kako u razgovoru s kolegama pokreće temu zajedničkog odlaska u planine.

- Vrlo je važno da ljudi nađu vremena za male životne radosti i boravak na svježem zraku pa upravo zato i propagiram druženja van posla. Naime, nema ljepšeg osjećaja nego kada vidite kako zaposlenici odmorni i zadovoljni kreću u novi radni tjedan nakon vikenda u prirodi - priča Petar koji, nakon što stigne kući i otpusti kravatu, sve podređuje dvjema najdražim direktoricama.

Tata! Taaaaaaaa-taaaaaaaaaaa!!!! - prava je muzika za njegove uši. Iako možda 'na van' djeluje strogo, iza odijela i kravate krije se 'meka' unutrašnjost tate koji redovito 'poklekne' pred svojim miljenicama - kćerkicama starim četiri godine i tri mjeseca.

- Kada biste me pitali tko sam ja, redi bi išao nekako ovako: prvo i osnovno otac, zatim suprug, a tek onda direktor i sve ostalo - kaže Dragić te naglašava kako mu je na prvom mjestu u životu prvenstveno obitelj.

- Sve slobodno vrijeme provodim sa svojim curama. Šećemo Jarunom ili Maksimirom, a često boravimo i u kvartovskom parkiću. Ipak, ako se dogodi da pored svega ostane viška vremena, volim ga provoditi u opuštanju, a to za mene znači odlazak na jedrenje, u planinu ili na dobru nogometnu tekmu te druženje s prijateljima - dodaje ponosni tata koji je, kako sam kaže, veliki gurman.

 

Petar Dragić

 

- Zaista uživam u hrani, iako istu baš i ne spremam. Ipak, moram se pohvaliti da radim vrhunski tost i Čokolino, onako gust, kakav najviše vole moje cure, a ni roštilj u mojoj režiji nije za baciti - pojašnjava te dodaje kako se naposljetku ipak radije zadržava pokraj tanjura nego pored štednjaka, a dirigentsku palicu u kuhinji prepušta supruzi koja sjajno kuha.

Rodom s mora, s dugogodišnjim zagrebačkim stažem priznaje kako mu u metropoli ipak nedostaje jedna stvar a to je, ni manje ni više, nego - bura!

- Fali mi taj osjećaj kada bura uđe u kosti i očisti sve - od dišnih puteva, do umova  - priča bivši turistički vodič, čija su putovanja danas prilagođena obitelji.

- Prije sam putovao zaista mnogo, a sada se planovi vezani za nove destinacije kroje u skladu s potrebama i mogućnostima podmlatka. Zaista se trudim da moje cure ne izgube doticaj s prirodom. To je veliko veselje kako njima, tako i supruzi i meni - zaključuje Petar Dragić, izvršni direktor Taxi Cammea.

 

 

PROČITAJ OSTALE PRIČE...